hits

28928149 1762662193797541 1001859595 o

Gi totalt faen!

 • Publisert: 28.05.2017, 23:31
 • Kategori: følelser
 • hei dere!

  jeg har lenge oppigjennom tiden hatt en veldig stor lidenskap og interesse for blogging, og for å dele følelser og tanker med dere! jeg har hatt store opphold mellom perioder hvor jeg har blogget. Det er mange grunder til dette, men mest av alt min helse, mine psykiske lidelser, fysiske lidelser, press og mange andre hverdags problemer. Følelsene mine er noe jeg vil dele. Holder man tanker og følelser for seg selv, kan det til slutt si stopp, noe jeg ikke ønsker en gang til.

  Min motivasjon til hverdagen er bra så lenge jeg får være med venner, familie og kjæreste. Skolemiljøet fra andre trinn, og klasser er på alle måter dritt! rett og slett. Det er blikking i gangene, baksnakking og et miljø hvor det er lett å miste sin selvtillit. Det blir til at man føler andre ikke har noe respekt for deg, noe som er forferdelig synd.. Dette er noe jeg syntes er forferdelig barnslig, teit og ikke minst dritt. hvorfor ikke bare respektere alle for den de er?

  Noe jeg syntes er viktig i et miljø som i 2017, er å lære seg å kunne gi totalt faen. Gi faen i hva folk syntes om deg, du er du og ingen kan endre på det. Jeg mener dette er noe ungdom burde bli flinkere til. Bare tenk deg hvor mange ungdom som som sliter psykisk pga press? hvor teit er ikke dette egentlig. Hvorfor ikke gi faen, være deg selv og bare leve uten å ta deg til bry hva andre mener og syntes?

  Hva mener du om samfunnet/miljøet vi lever i idag?

 • Publisert: 28.05.2017, 23:31
 • Kategori: følelser
 • 0 kommentarer